Acta de la reunió ordinària de l’Assamblea General Anual

Data: 05/11/2013
Horari: 20.30 hores
Lloc: Saló d’actes del centre
Hi assisteixen: 48 famílies

Ordre del dia:

- Memòria activitats i memòria econòmica curs 2012-2013.
- Quota AMIPA curs 2014-2015.
- Elecció membres de la junta: 2 anys, 2n infantil, 1r de Primària, 3r de Primària, 4t de Primària, 3r ESO, 4t ESO, Vicepresident i President.

Desenvolupament de la sessió:

- El tresorer de l'AMIPA fa un balanç de les activitats que realitza l'associació i presenta la memòria econòmica.

- Tot seguit es procedeix a la votació de la quota de l'AMIPA per al curs vinent. Les propostes són de mantenir la quota a 28 € o la pujada a 29 €. El resultat és, de 46 vots per mantenir la quota a 28 € i de 2 vots per la pujada a 29 €. Per majoria es mantén la quota a 28 € per al curs 2014-2015.

VOTACIONS ELECCIÓ MEMBRES DE LA JUNTA.

- Escoleta 2 anys: es presenta una única candidata, Margalida Ferragut. Voten els pares dels alumnes d'aquesta edat. Amb el resultat de 4 vots emesos i 4 vots a favor de la candidata.

- 2n infantil: es presenta una única candidata, Xisca Pascual. Voten els pares dels alumnes d'aquesta edat. Amb el resultat de 3 vots emesos i 3 vots a favor de la candidata.

- 1r de Primària : es presenta una única candidata, Alícia Garcia. Voten els pares dels alumnes d'aquesta edat. Amb el resultat de 5 vots emesos i 4 vots a favor de la candidata i 1 en blanc.

- 3r de Primària : es presenta una única candidata, Yolanda Cabrer. Voten els pares dels alumnes d'aquesta edat. Amb el resultat de 8 vots emesos i 8 vots a favor de la candidata.

- 4t de Primària : es presenta una única candidata, Carmen Molina. Voten els pares dels alumnes d'aquesta edat. Amb el resultat de 6 vots emesos i 6 vots a favor de la candidata.

- 3r ESO : es presenta una única candidata, Cati Sancho. Voten els pares dels alumnes d'aquesta edat. Amb el resultat de 5 vots emesos i 5 vots a favor de la candidata.

- 4t ESO : es presenta un únic candidat, Bernat Mayol. Voten els pares dels alumnes d'aquesta edat. Amb el resultat de 6 vots emesos i 5 vots a favor del candidat i 1 en blanc.

- Vicepresident : es presenta una única candidata, Magdalena Palou. Voten tots els presents. Amb el resultat de 48 vots emesos i 42 vots a favor de la candidata i 6 en blanc.

- President : es presenta una única candidata, Macu Moreno. Voten tots els presents. Amb el resultat de 48 vots emesos i 39 vots a favor de la candidata i 9 en blanc.

Prec i Preguntes:


No hi ha més qüestions per tractar.

S’aixeca la sessió a les 22.00 h.