REUNIÓ ORDINÀRIA DE L'AMIPA

Data: 05/02/14
Horari: 20:30 hrs
Lloc: escola

Ordre del dia:
- Disfresses
- Informació reunió teatre
- Informació reunió Amipas i centre per acordar la ponència de Lluís Ballester
- Possibilitat de posar una pàgina web amb domini propi per l'Amipa.
- Idees per col·laborar amb la millora del centre.
- Precs i preguntes

Desenvolupament de la sessió:
- Els preparatius per la rueta ja estan en marxa, els delegats de cada grup comuniquen que les diferents classes ja estan en marxa amb les idees ben clares.

- La presidenta de l'Amipa presenta una proposta per que els nins entre 5 i 10 anys puguin anar al teatre, ja que la companyia "A MANO" ha fet una proposta. L'activitat costa 5 euros i la informació serà transmesa al director del centre perquè faci arribar la informació als mestres interessats

- Un representant de l'Amipa, que sol anar a les reunions amb la resta d'amipas i mestres de tots els centres d'Artà, comunica que: Les gestions fetes en dites reunions conclouran amb la ponència d'en Lluis Ballester (Doctor en pedagogia) el proper dijous 13 de març a les 20:00h al teatre d'Artà. Demà dia 6 de febrer a les 15:00 hi haurà una reunió a l'IES Llorenç Garcies i Font per concretar les tasques per preparar la ponència.
La nostra amipa col·laborarà de la mateixa manera que la resta, tant econòmica com organitzativament.

- Seguirem usant l'actual blog: amipass.blogspot.com i el correu electrònic amipasantsalvador@gmail.com ja que és gratuït i ens fa la funció la mar de bé.
Així mateix decidim promocionar ambdues utilitats mitjançant una nota informativa a tots els alumnes.

- S'han fet vàries propostes que s'aniran concretant de cara a futures reunions. Amb l'arribada de la primavera intentarem fer activitats per recaptar doblers per a la reforma de la cuina.

Precs i preguntes:

S'aixeca la sessió a les 22:27